Ron Icke definitief terug in hr-markt

Ron Icke Voormalig USG-topman Ron Icke is terug in de uitzendmarkt. Als het aan detacheerder DPA ligt, wordt Icke daar in oktober lid van de raad van commissarissen. Op 23 september stemmen de aandeelhouders van DPA over Ickes comeback in de hr-markt.

Zijn voordracht komt niet uit de lucht vallen – toen de huidige commissarissen begin februari collectief hun vertrek aankondigden, hing zijn jongste bijbaantje al in de lucht. In diezelfde periode stapte namelijk het Project Holland Fonds als investeerder en grootaandeelhouder in DPA. Als lid van de investeringscommissie is Icke medeverantwoordelijk voor de kapitaalinjecties die dat Fonds doet. Vanaf oktober mag hij mede namens het Fonds – goed voor bijna 22 procent van de aandelen DPA – toezicht houden bij de detacheerder.

Icke is daarnaast commissaris bij bouwgigant Heijmans en de KAS Bank. Ook is hij lid van de Raad van Toezicht van het Kadaster.

DPA draagt naast Ron Icke ook Dirk Lindenbergh voor als commissaris. Lindenbergh is commissaris van kleine beursgenoteerde bedrijven als BE Semiconductors Industries, NedSense en DocData. Daarnaast is hij commissaris van Midlin, een op midcap-investeringen gerichte dochter van participatiemaatschappij Teslin van Frederik van Beuningen.

Geef een antwoord

2 Comments
 • Leo Tillmans
  says:

  Hallo Ron,
   
  Via jouw ben ik tegenwoordig vrij intensief (via mailberichten) in contact met oud leerling Dick van Hedel.
  Op school mijn pupil, maar thuis bij de fam. van Hedel mijn leermeester in de fotografie.
  Hij bracht mij de eerste  beginselen bij van het afdrukken en vergroten van foto’s.
  Samen waren we lid van de fotoclub Beverwijk.
  Net terug uit Panama en Costa Rica zijn Dick en zijn vrouw nu weer in hun chalet in Frankrijk. In januari 2015 willen ze ons opzoeken in Heemskerk.
  Bedankt voor je aandeel in het herstelde contact en alvast prettige feestdagen gewenst met jullie gezin.  Ook de groeten aan Sjaneke en haar moeder.
  Heb intussen met respect jou indrukwekkende CV bekeken.
   
  Groeten,  Leo Tillmans