Content en Unique smelten op bijzondere wijze samen

De merken Content en Unique gaan in de toekomst samen onder de naam Unique. Hier is al het nodige over gezegd. Maar Flexmarkt heeft ontdekt dat het samengaan op sommige locaties wel op een zeer bijzondere manier wordt vormgegeven:

Flexmarkt: De Content/Unique vestiging in Delft

Een soort best of both worlds?

Geef een antwoord

7 Comments
 • Jorn
  says:

  Unique en Content, beide onderdeel van USG. Ik geloof dat de fusie tussen beide niet zoveel voeten in de aarde zal hebben, zoals een eerder genoemde Randstad die een Dactylo en Vedior heeft overgenomen. Succes met de fusie in ieder geval! 

 • karlijn
  says:

  Ik vind het juist wel mooi, gewoon rustig aan kijken hoe het allemaal gaat verlopen. Een fusie hoort ook niet over 1 dag ijs te gaan. Beter dan een hostile take-over zoals bijvoorbeeld Randstad die met Dactylo en Vedior heeft gedaan, die waren binnen no-time nergens meer te herkennen (maar pijn doet het ze nog steeds!).

  p.s @Koen heb me ooit bij content ingeschreven, heel persoonlijk, en als je je daar dus  inschrijft werken ze niet met een formulier, dat is zo 1983!

 • Koen Roozen
  says:

  Lijkt me vooral een uitstekend voorbeeld van geen keuzes maken. Ben benieuwd hoe de vestigingsmanager dit gaat uitleggen aan kandidaten? Ik zie het gesprek al voor me.

  V: Hoi, kan ik me inschrijven?
  A: Natuurlijk meneer, neemt u plaats, dan schrijf ik u in ons unieke Unique kandidatenbestand.
  V: Ben ik nu ook ingeschreven in het Content bestand?
  A: Nee, ik ben van Unique.
  V: Dus, ik moet me ook nog inschrijven bij Content dan?
  A: Ja.
  V: Maar jullie zitten toch in één kantoor?
  A: Dat klopt, scherp opgemerkt van u!
  V: Ok, waar kan ik dat doen?
  A: Wacht even meneer, ik trek even een ander jasje aan en pak een ander formulier.

  Tot uw dienst.

  • Jan de Bondt
   says:

   Graag ga ik even in op de bovenstaande reactie van de heer Koen Roozen.

   Fusie:
   Unique en Content gaan fuseren, dit gaat landelijk gebeuren op 1 november van dit jaar. Aangezien wij over een groot aantal kantoren beschikken kunnen wij niet allemaal op dezelfde dag verhuizen er komt namelijk nogal wat bij kijken bij zo’n fusie.

   Werkwijze:
   Een kandidaat kan zich inschrijven op de vestinging bij Content of Unique.  De kandidaat word in het volgend ochtendoverleg besproken en er wordt door zowel Unique als Content gekeken naar passende functies ofwel DUBBEL zoveel kans op die DROOMBAAN!

   Mocht de heer Roozen deze tijdelijke Unique werkwijze willen ervaren dan nodig ik u graag uit op de bovenstaande vestiging.

   Met vriendelijke groet,

   Jan de Bondt