SmartRecruiters gaat alleen door

Logo en logotype SmartRecruitersNou, dat heeft niet lang geduurd! De inkt van de verkoop van MrTed aan StepStone Solutions is nog nauwelijks droog of Jerome Ternynck (oprichter van MrTed) gaat inderdaad apart verder met SmartRecruiters, zoals werd verwacht:

I am pleased to inform you that SmartRecruiters Inc. is now a fully independent company with its seat in San Francisco. The main shareholders of MrTed, including myself, have already committed significant capital to give SmartRecruiters a bright future.

Ternynck meldde dit vandaag in een e-mail waarbij en passant ook nog eens duidelijk maakte dat er van dat aangekondigde adviseursschap bij StepStone Solutions helemaal niets terecht zal komen

After 10 years as an entrepreneur and pioneer in the Talent Acquisition industry, I strongly believe that FREE is the future and will now be devoting my full energy to the development of SmartRecruiters.

Nadruk door de auteur.

Ternynck gaat dus volledig voor SmartRecruiters, de focus blijft overigens nog altijd de VS danwel Noord-Amerika. Niks adviseursschap, niks earn-out.

Ternynck wordt zelfs licht filosofisch als hij over de nabije toekomst spreekt:

Our goal (and the reason why I go to work every day) is to make the world of recruiting a better place. We intend to achieve this by delivering advanced recruiting technology to every company around the world, Free & Easy.

Gierende bullshit natuurlijk, maar laten we hem maar de benefit of the doubt geven en net doen alsof hij het meent.

Wordt vervolgd in september, dan komt er volgens Ternynck meer nieuws. Ik wacht rustig af

Geef een antwoord

1 Comment