Marcel Slaghekke start Olympia 2.0

Logo en logotype Staffing Associates Marcel Slaghekke probeert het opnieuw. Een halfjaar na het faillissement van ‘zijn’ Olympia Flexgroup richt de 53-jarige Haagse ondernemer een nieuw uitzendbedrijf op onder de naam Staffing Associates. Dat ontdekte RecruitmentMatters in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Oprichtingsdatum van de nieuwe vennootschap is 16 augustus, vorige week maandag. Enig aandeelhouder is Slaghekke zelf.

En daarmee is de voormalig dga van Olympia weer back in business. Staffing Associates hanteert een franchisemodel – dat wekt geen verbazing. De eerste franchisenemer van Slaghekke is een ex-franchisenemer van Olympia – om precies te zijn, van het kantoor Haarlem. Ook dat is niet vreemd.

Wel nieuw is dat Slaghekke met zijn nieuwe bedrijf volledig online gaat. Een soort Olympia 2.0, dus. Met franchisenemers, maar zonder stenen.

Onderstaande tekst staat namelijk op de website van Staffing Associates:

Staffing Associates heeft alleen online vestigingen. Onze franchisenemers werken vanuit huis of hun eigen moderne kantoor. Staffing Associates zorgt ervoor dat je  online kunt werken. Daarvoor verschaffen wij je de middelen.

Gelijk met zijn registratie in het handelsregister heeft Slaghekke een zevental dochtermerken laten vastleggen. Elk merk richt zich op een specifieke niche:


Morgen op RecruitmentMatters: een Q&A met Marcel Slaghekke.

Geef een antwoord

7 Comments