Brekend: Gijs Bos vertrekt bij StepStone Nederland

Gijs BosJawel, na bijna 3 jaar aan het roer bij StepStone Nederland te hebben gestaan, is Gijs Bos (Country Director StepStone Netherlands) per 1 oktober vertrokken. Hij zal worden opgevolgd door een ervaren, Nederlandse sprekende manager uit de StepStone organisatie, waarvan de naam ongetwijfeld binnenkort zal opduiken. Want Bos wilde de naam nog niet aan mij kwijt…

Bos vertrekt in ieder geval tijdelijk geheel uit de online recruitment scene want hij gaat gedurende een jaar (plus of minus een procentpunt) rond de wereld trekken. In mijn achterhoofd gloort dan direct de hoop dat hij als rondtrekkende reporter voor RecruitmentMatters verslag kan doen van de arbeidsmarktontwikkelingen in de landen die hij aan gaat doen. Maar ik hoor het excuus: Druk, druk, druk al in mijn geestesoor, dus dat zal wel tegenvallen.

Bos vertrekt op een door hemzelf gekozen moment in goed overleg met StepStone. Hij sluit een terugkeer dan ook niet uit, tenzij hij in de tussentijd over een tropische eiland struikelt waar het eenvoudigweg te goed toeven is. En wie zou hem daarin ongelijk geven?

Volgens Bos is de situatie binnen StepStone Nederland nu zodanig dat hij ook met een gerust hart kan vertrekken. De organisatie staat, de resultaten laten een stijgende lijn zien en de iPhone app ligt in de App Store. Wat wil je nog meer? Tja, world domination natuurlijk, maar dat gaat hij nu persoonlijk proberen te verwezenlijken.

Ik wil Gijs vanaf deze plaats bedanken voor de zeer prettige samenwerking en hem en zijn vriendin een fantastisch jaar toewensen. Zij gaan een droom vervullen die voor velen van ons een droom zal blijven. Heel veel plezier en natuurlijk tot ziens!

PS.
Gijs probeerde me nog ertoe te bewegen dit artikel na de review van de StepStone iPhone app te plaatsen, maar dat leek me geen verstandig plan. Ik wil tenslotte niet dat lezers van dit blog ten onrechte aannemen dat Bos moest vertrekken als gevolg van mijn beoordeling van die iPhone app. Dat wil ik niet op mijn geweten hebben en het is natuurlijk ook niet de waarheid.

Geef een reactie

14 Comments