Brekend: Piet Derriks naar StepStone Nederland

Pierre-Emmanuel Derriks Het is ondertussen duidelijk wie bij StepStone Nederland de rol van Gijs Bos per 1 oktober gaat overnemen. Het is StepStone ‘lifer’ Pierre-Emmanual Derriks. Sinds 1999 in dienst van StepStone, hoewel hij sinds enkele jaren ook een rol vervult binnen The Network; het samenwerkingsverband van ‘lokale’ vacaturesites als tegenwicht voor het wereldwijd opererende Monster. Waar StepStone naast Totaljobs een belangrijke partij is.

Derriks is gepokt en gemazeld binnen de StepStone organisatie en heeft uitgebreide internationale contacten; mede dankzij zijn The Network activiteiten. Het zal voor hem dus een vliegende start zijn in Nederland. Waarbij het feit dat hij de Nederlandse taal machtig is voor de de club in Leiden ongetwijfeld als zeer prettig zal worden ervaren.

Derriks valt met zijn neus in de boter. Want op 3 oktober kan hij al meteen Leidens Ontzet meevieren. Geluksvogel!

Geef een antwoord