iPhone app RecruitmentMatters

Icon RecruitmentMatters iPhone app Technologie is verdomd weerbarstig; dat bleek ook gisteren maar weer eens. De lancering van de iPhone applicatie voor RecruitmentMatters loopt namelijk fors uit. De ‘boosdoener’ is de koppeling tussen de app en het WordPress platform. RecruitmentMatters bevat het nodige maatwerk waardoor dit een lastiger klus blijkt te zijn dan oorspronkelijk was aangenomen.

Afijn, beter goed dan snel is mijn devies. Volgens de herziene planning is de applicatie medio oktober volledig gereed. En hopelijk dan ook al heel snel in de appstore, maar dat schijnt geen vanzelfsprekendheid te zijn. Als alles goed gaat is er dus nog een maandje geduld nodig; daarnaa kunnen de iPhone bezitters eindelijk op gepaste wijze van RecruitmentMatters genieten…

Geef een antwoord

3 Comments