Hyves: cash while you can?

Logotype Hyves Volgens het FD staat het social network Hyves wederom in de etalage. Geen wonder, de dominantie van Facebook in de wereld gaat niet ongemerkt aan Nederland voorbij. Het is slechts een kwestie van tijd tot ook het grootste Nederlandstalige sociale netwerk het af moeten leggen tegen deze monsterachtige reus. Het maakt het leven voor de online sociale medemens weer een stukje eenvoudiger. Zij het dat ze hun privacy op de buik kunnen schrijven.

Als aandeelhouder van Hyves zou ik bijzonder onrustig worden. Het gaat op dit moment nog allemaal heel lekker, maar er is natuurlijk geen ontkomen aan dat de Facebook tsunami Hyves op enig moment van de kaart zal vegen. Dus er zal enige urgentie aan deze exitpoging zitten. Waarbij TMG als mogelijke koper wordt genoemd… Bizar.

Geef een antwoord