Kruip in de huid van ‘uw migrerende werknemer’!

Soms krijg ik bijzondere berichten in mijn mailbox. Over het Expatspel bijvoorbeeld, een mailing van (zo blijkt later) Euroforum. Een vrij lyrisch bericht over een offline game waarmee je in de huid van ‘uw migrerende medewerker’ kunt kruipen. Nu wist ik niet dat ik die had, maar ik ben de kwaadste niet. Dus ik download netjes de brochure.
Kruip in de huid van 'uw migrerende werknemer'!

Om uit te vinden waar de buitenlandse werknemer die naar Nederland komt mee geconfronteerd wordt moet je 600 eur (excl. BTW) neertellen en ook nog naar een Zwolle, Eindhoven of Utrecht reizen. Waarom ze er geen e-learning ding of serious game van hebben gemaakt is mij een raadsel. Maar misschien voegt dat fysieke aspect (‘uw migrerende werknemer’ heeft immers ook gereisd) wel wat toe. Wie zal het zeggen?

Is een RM-lezer voornemens het Expatspel op locatie te spelen? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie