Met dank aan nrccarriere.nl

Logotype nrccarriere.nl Er zijn de afgelopen tijd meerdere foute voorbeelden geweest hoe andere partijen met de content van RecruitmentMatters om denken te kunnen gaan (Maandag, Recruiters Netwerk Groep). Maar het is ook goed om aandacht te besteden aan partijen die dit heel netjes doen. Zoals nrccarriere.nl. Die mij op onderstaande wijze benaderde:

Voor de vacaturesite nrccarriere.nl hebben we momenteel 2 blogs staan, de rss van nrc.nl en de rss van het nrcnextblog. Er is nog ruimte voor 1 rss-feed, hiervoor willen we specifieke arbeidsmarkt issues.

Interesse? goed voor de traffic, hoor graag.

Dit is nou een zeer fatsoenlijke manier om te vragen of de content van RecruitmentMatters mag worden hergebruikt. Omdat nrccarriere.nl een commerciele site is heb ik afwijzend gereageerd op dit verzoek, maar daar gaat het niet om. Partijen als Maandag en Recruiters Netwerk Groep kunnen (en moeten) een voorbeeld nemen aan nrccarriere.nl

Geef een reactie

1 Comment