Iemand met een Goedhardt

Hoe leuk is het om een scoop te hebben ten aanzien van grote wisselingen binnen het recruitment vakgebied. Vandaag heeft RecruitmentMatters ook een mooie scoop te weten dat Kay Goedhardt, de nieuwe recruitment manager wordt bij Nationale Nederlanden. Kay is een persoon die ik al jaren ken. Ik was ook één van de eerste die het wist. Daarnaast al jaren een maatje van mij.  Kay is nu nog werkzaam bij de ING, als principal recruiter. Een functie die hij altijd met veel plezier heeft uitgevoerd, Door de splitsing van NN en ING was er eigenlijk een nieuwe functie ontstaan bij de NN. 

 

De taak die Kay mee krijgt van de directie is duidelijk “NN moet in de top 5 van beste werkgevers komen”. Gelukkig heeft hij wel even de tijd gekregen. Werken voor een financiële instelling of verzekeraar is door de krediet crisis niet erg populair. Kay heeft een mooi mandaat mee gekregen en wil op innovatieve manier de markt gaan bewerken. “Recruitment moet weer rock & roll worden”  alsdus Kay.

Ik zelf ben ervan overtuigd dat het Kay gaat lukken, Kay is een bevlogen recruiter en iemand die durft buiten het bekende doosje te denken. Hij heeft jaren ervaring en heeft ook een creatieve insteek ten aanzien van recruitment. Wat Kay helemaal een goede recruiter maakt is het feit dat hij een geboren netwerker is. Zijn collega Gusta noemde hem ooit een “geboren netwerker”

Kay neemt zijn werk, zijn vak en zijn werkomgeving erg serieus, maar hij heeft een goed gevoel voor humor. Hopelijk zullen wij dit gevoel voor Humor terug zien in de wervingscampagnes van de NN. Want meeste verzekeraars zijn niet zo hip en happening ten aanzien van hun werving.

Kay ik wens je succes !

@martijnrecruit

Geef een antwoord

3 Comments