Broadbean volgt in spoor Knollenstein

Logo(type) Broadbean Deze zomer maakte Knollenstein bekend een online recruitment white label iPhone/Android app te kunnen bieden voor bedrijven die ook mobiel recruitment willen aanbieden. Deze app is overigens niet door Knollenstein zelf ontwikkeld; het bedrijf is exclusief distributeur voor Nederland en Belgie geworden van de iPhone applicatie die AllTheTopBananas levert.

Maar vandaag laat AllTheTopBananas het volgende weten:

Broadbean have combined their technology with Allthetopbananas.com mobile application solutions to offer a global solution to extend online recruitment reach.

Bijzonder… tenslotte is Broadbean ook in Nederland aanwezig. En daar heeft Knollenstein toch de exclusieve rechten voor exact dezelfde applicatie? Een snelle check op de Knollenstein site laat in ieder geval hun aanbieding nog altijd zien. Dan maar de top honchos van AllTheTopBananas  en Knollenstein gebeld.

Dave Martin (MD van AllTheTopBananas) gaf aan dat hoewel er geen exclusieve rechten zijn voor Knollenstein in Nederland en Belgie er geen intentie is om een concurrerende partij in Nederland in de markt te zetten. En dat Broadbean zich niet op Nederland, maar op de UK en de VS richt.

Tijs van Tilburg (Commercieel manager bij Knollenstein) gaf aan dat er weliswaar geen exclusieve rechten voor Nederland en Belgie zijn afgesproken maar dat er wel sprake is van een preferred distributor relatie. Wat zoveel betekent dat Broadbean in Nederland (en Belgie) weliswaar bestaande klanten mag bedienen indien deze een mobiele recruitment applicatie op basis van AllTheTopBananas willen. Maar verder niet. Omgekeerd geldt deze situatie ook voor Knollenstein in de UK.

Overigens zal dit voor zowel Broadbean als Knollenstein nauwelijks impact hebben aangezien Broadbean in Nederland nauwelijks aanwezig is en omgekeerd Knollenstein in de UK geen vaste grond onder de voeten heeft. Maar toch weer aardig om te weten. Toch?

Geef een reactie

1 Comment