Er is niets aan de hand

RM_emoticon_lol Gisteren was een dag zonder een blog posting; een vrij unieke situatie. En nee, er is niets aan de hand. Maar soms is het eenvoudig te druk om het nieuws te kunnen volgen; laat staan om een blog posting te schrijven. En hoewel het natuurlijk liefdewerk – oud papier is wat ik doe krijg je dan toch een licht schuldgevoel over je. Ik althans.

Maar geen zorgen, vandaag is gewoon weer een dag met blog postings over van alles over online recruitment. En vanavond is er dan ook nog eens RIDE, het event waar toute recruitment elkaar ontmoet onder het genot van champagne en oesters. Dus tot straks en tot vanavond.

Geef een antwoord

10 Comments
 • Dolf Peeters
  says:

  Geachte Robert, ik heb even gekeken denk dat jullie een communicatie training plus een goede sitebouwer nodig hebben. Maar dat is natuurlijk een hoogst subjectieve waarneming van iemand die tot zijn blije verwondering ooit op deze site is aangeland. Ik ben niet van jullie stiel. Ik doe piping engineering, verzorg teksten en weet toevallig verrotte veel over ouwe auto”s en motorfietsen. En dat allemaal zonder merken of namen te noemen.

  met vriendelijke groet
  dolf.peeters@xs4all.nl

  • Robert Schurink
   says:

   Beste Dolf,

   hartelijk dank voor je advies, maar tot nu toe redden we ons aardig.

   Met hartelijke groet,
   Robert Schurink
   (PS Omdat ik de mores van deze site nog niet zo goed doorheb deze keer zonder de aftiteling….)

 • Robert Schurink
  says:

  Ceel plezier vanavond.
  Zoek je “tussen de bedrijven door” ook nog even uit vanavond hoe dit in elkaar zit?
  Bereik:
  25.000 Arbeidsmarkt professionals
  250.000 hoger opgeleiden
  850 bezoekers

  Robert Schurink
  Cortex Group

 • Dolf Peeters
  says:

  Geachte Marc,
  Voor mij is het hoe dan ook al een godswonder dat je deze site blijkbaar ‘onbezoldigd’draaiend houdt. Dat lijkt me op zich al eeen full time job (waarvan ik het verdienmodel toch al  niet snapte) Het feit dat het je lukt is eens te meer het bewijs dat er in de nieuwe wereld toch wel erg veel mogelijk is. Of draai je, net als ik, stiekum 8 daagse werkweken? Mijn oprechte complimenten en waardering vanaf de zijlijn.

  • Marc Drees
   says:

   Hoewel ik zelf denk dat ik een aardige werk/prive balans heb zijn er gezinsleden die in homerisch gelach zullen uitbarsten. Workaholic is een veelgebruikte term als ik ter sprake kom. Onzin natuurlijk, ik ben gewoon met leuke dingen bezig. En inderdaad, RecruitmentMatter bezoldig ik vanuit de eigen portemonnee. Maar dat heet passie.