PwC gaat wervingssite vernieuwen en kiest voor … Lost Boys?

Logo(type) PwC Ongetwijfeld kan PwC haar klanten uitstekend adviseren op allerlei terreinen, maar met hun keuze voor LBi Lost Boys als online recruitment partner laat het bedrijf zien niet overal verstand van te hebben. Voor wie het nog niet wist: Lost Boys zit onder meer achter online recruitment pareltjes als Werk.nl en Microsoft TalentLab. En dat bedrijf gaat voor PwC:

de website werkenbijpwc volledig onderhanden nemen en PwC ondersteunen bij het formuleren van en invullling geven aan haar digitale recruitment strategie.

Een ding is zeker; dat gaat veel geld kosten. Maar of er ook iets zinnigs uit komt, is maar zeer de vraag… Of heb ik soms prachtige online recruitment initiatieven van Lost Boys over het hoofd gezien?

Geef een antwoord

1 Comment