De vacaturesite van hardwerkend Nederland?

RM_emoticon_dood We kennen allemaal de lamme payoff van De Telegraaf: de krant van wakker Nederland. Waarbij de krant een stoet aan plebejers voorbij laten paraderen. Maar ik hoorde net op de radio de payoff van de Vacaturekrant: de vacaturesite van hardwerkend Nederland… Hoe verzin je het?

Er is vast een marketeer met frontale lobotomie geweest die deze krankzinnige tekst heeft verzonnen. Waarmee in ieder geval iedereen zonder baan door Vacaturekrant wordt uitgesloten. Evenals het totale ambtenarenapparaat. En elke andere loonslaaf die de kanten er vanaf loopt. Da’s heel slim van Vacaturekrant…

Geef een antwoord

1 Comment
  • anoniem
    says:

    Grappig, gezien Vacaturekrant.nl op de tweede plaats staat in jouw ‘zoektocht’ naar De beste vacaturesite van Nederland.

    Maar ehh hoorde de commercial ook op 3FM en volgens mij is de tekst ‘Vacaturekrant.nl de vacaturesite voor hardwerkend Nederland’.