Twitter’s suggesties zijn wel heel apart…

Volgens mij heeft Twitter moeite om het goede algoritme te vinden om mij de juiste suggesties te geven. Of moet ik onderstaande lijst soms als een hint zien? Ongelogen, dit waren de top 3 suggesties op een gegeven moment:

Twitter | Suggestions on who to follow

Zo zie je maar, de werkelijkheid is altijd onwaarschijnlijker dan fantasie!

Geef een antwoord

7 Comments
 • Peter
  says:

  Twitter is 1 grote faal. Irritante babyboomers met hun hashtags en apestaartjes. Bleh, lekker interessant doen en iedereen laten weten dat je net een bruine keutel had. Maar goed, ieder z’n meug.

 • abdel
  says:

  Dat probleem hadden ze ook bij WikkiLeaks.
  Uit onderzoek zou zijn gebleken dat de onderwerpen die wel ‘trending’ waren, veel minder berichten genereerde dan Wikileaks. De klokkenluiderwebsite zou zelfs voor tot drie keer zo veel berichten hebben gezorgd, maar verscheen desondanks niet in de lijst met trending topics.
  Wanneer een onderwerp in de lijst komt te staan, is het volgens de onderzoekers een logisch gevolg dat meer mensen over de zaak gaan twitteren. De microblogdienst zou volgens hen hebben willen voorkomen dat dit gebeurde.
   
  Twitter laat in een reactie weten: “Twitter heeft de trends niet aangepast en heeft niet geprobeerd te voorkomen dat Wikileaks trending zou worden. Het onderwerp Cablegate (gerelateerd aan Wikileaks red.) was afgelopen weekend trending.”
  Misschien hebben zij jou hier ook in megenomen 🙂