Lachen met Warren Hammond, de zoveelste keer…

Warren Hammond Neem ik me nog zo voor geen grappen meer te maken over Warren Hammond (Managing Director Monsterboard.nl) krijg ik vervolgens een interview met de goede man onder ogen waarin hij onder meer dit zegt:

Wil je de grootste keuze uit banen of professionals dan, moet je toch echt bij ons zijn. Uit het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek van de Intelligence Group blijkt ook dat werkzoekenden voornamelijk vacaturesites als Monsterboard gebruiken als oriëntatiebron. Social media als bron neemt juist af.

O, o, o, hoe is het toch mogelijk? Hoe kan je jezelf en je vacaturesite toch zoveel schade berokkenen door uitsluitend onzin uit te kramen? Dit is NOA revisited! Maar nu met de AGO schaamlap. Dit kan toch niet waar zijn?

Geef een antwoord

2 Comments