Friendhunter: berichten van gene zijde?

Als een keiharde beta heb ik zeer weinig op met programma’s over paranormale kinderen (waarbij zowel ouders als kind meestal in het debiele spectrum lijken te zitten), maar deze week ging ik toch ineens twijfelen toen ik een e-mail van een in mijn optiek volstrekt dode site ontving:

Friendhunter | E-mail

Online referral sites (zoals Friendhunter) zijn tenslotte allemaal al dood en begraven, dus waar komt deze e-mail ineens vandaan? Spookachtig…

En zou de geest van Friendhunter me deze Kerst misschien een horloge willen sturen?

Geef een antwoord

2 Comments
  • Marc Drees
    says:

    Tja, daar zeg je me wat. Gelukkig volg ik je nog wel op Twitter, dus er is nog altijd een mogelijkheid om contact met elkaar te hebben. En verder ontsnap ik niet aan de berichten van Friendhunter. Als goede Hollander ben ik natuurlijk altijd uit op een voordeeltje. Maar dat horloge wil nog altijd niet mijn kant opvallen…

  • Arno Bouwens
    says:

    De geest van Friendhunter heeft afgelopen tijd een paar keer via verschillende media een koffie afspraak geprobeerd te plannen met je maar zonder reactie. Na te zijn ´ontvriend´ op LinkedIn werden emails en tweets ook niet meer beantwoord. Ik ben blij dat de berichten met nieuwe vacatures van Friendhunter in ieder geval wel gelezen worden! Ondanks dat we het afgelopen jaar geen PR meer hebben gedaan voor Friendhunter.