Minder postings in de komende weken

RM_tabletpcDe komende weken zal de plaatsingsfrequentie op RecruitmentMatters iets inzakken. De reden hiervoor is eenvoudig en vreugdevol (althans voor mij). Als gevolg van de aanschaf van een nieuwe woning zoek ik me op dit moment suf naar keukens, tegels, parket, sanitair, en nog veel, veel meer. Waarbij de zoekfunctionaliteit van sites die dergelijke spullenboel aanbieden al net zo gammel is als de gemiddelde vacaturesite.

Ondanks de tegenvallende zoekfunctie is het te behalen voordeel (in keiharde euro’s) door bestelling via Internet ongekend hoog. En daarmee de vermijdbaar hoge inspanning dubbel en dwars waard. Waardoor ik me onwillekeurig afvraag hoelang er nog sanitairwinkels, tegelwinkels, etc. zullen bestaan. Deze intermediairs gaan volgens mij onherroepelijk verdwijnen. Zullen intermediairs binnen de arbeidsmarkt eenzelfde lot beschoren zijn?

Geef een antwoord

1 Comment