Nederlander Hans Leentjes in Manpower-top

Hans LeentjesManpower maakte vanochtend bekend dat het zijn Europese regio gaat opsplitsen in Noord- en Zuid-Europa. Dit loopt vooruit op het vertrek van Manpowers EMEA-president Barbara Beck in maart. Noordelijk Europa zal worden geleid door de Nederlander Hans Leentjes, die daarmee naar de Manpower-top promoveert.

Leentjes was vier jaar lang landendirecteur Nederland, toen hij najaar 2008 onder Beck werd benoemd tot regio-directeur van Centraal Europa (Benelux, Duitsland en Oostenrijk). Welke landen vanaf deze aankondiging onder zijn verantwoordelijkheid vallen, maakt Manpower in de aankondiging niet bekend.

Françoise Gri, Manpowers regiodirecteur voor Frankrijk, zal de regio Zuidelijk Europa voor haar rekening nemen.

Met de promotie van Leentjes komt er een Nederlander in het Executive Management Team. Wij zijn benieuwd wat dat gaat betekenen voor het Amerikaanse bedrijf. Wij zijn ook benieuwd of Leentjes met zijn promotie een vacature achterlaat.

Geef een antwoord

3 Comments