Werk.nl doet het goed als het fout gaat

Tijdens het testen van Werk.nl in het kader van de zoektocht naar de beste vacaturesite van Nederland (jawel, ik ben bijna klaar met het kwantitatieve deel van het onderzoek) kwam ik onderstaande melding tegen:

Werk.nl | Foutmelding

Dat is natuurlijk zwaar #$%^@&, maar dit gaat niet over de hopeloze site die Werk.nl al jaren is. Want dat is zo langzamerhand genoegzaam bekend. Nee, dit gaat over wat Werk.nl in dit geval aan de bezoeker te bieden heeft; en dat zit achter de hyperlink Wat kunt u nu doen? verstopt.

Als ik daar namelijk op klik, krijg ik dit te zien:

Werk.nl | Alternatieven bij foutsituatie

Kijk, dat noem ik nou service! Er is een probleem, maar Werk.nl biedt de bezoeker een mogelijk alternatief; afhankelijk van het doel waarmee de bezoeker naar Werk.nl was toegegaan. En kan dat doel op Werk.nl zelf worden bereikt? Dan wordt ook keurig een hyperlink meegegeven. Helemaal goed!

Geef een antwoord