DPA neemt NIG over

Logotype DPA Vanochtend maakte DPA bekend dat het de Nederlandse Interim Groep (NIG) overneemt. In ruil voor een pluk aandelen en een sloot cash – opgeteld goed voor minstens EUR 28,4 miljoen – mag NIG-ondernemer Eric Winter met zijn directeur Olav Berten plaatsnemen op beursgenoteerde DPA-pluche. Winter is beoogd bestuursvoorzitter.

En daarmee degradeert het huidige bestuursduo Martin Delwel en Max Boodie, die beide nog geen jaar het bedrijf onder toezicht van Ron Icke aansturen. Met Berten zal het duo de bestuurstaken van het fusiebedrijf moeten herverdelen.

Een meerderheid van de grootaandeelhouders is akkoord met de overname en de daarmee gepaard gaande emissie.

Later op RecruitmentMatters volgt een interview met DPA-directeur Martin Delwel. Volgende week volgt een analyse van de Nederlandse Interim Groep.

Geef een antwoord

2 Comments