IKKI wil uitzenders (niet) verbeteren?

Als ik kan meeweken aan een betere dienstverlening van uitzenders en W&S bureaus dan zal ik dat natuurlijk altijd doen. Het is dan ook met grote blijdschap en verwachting dat ik op basis van onderstaand mailtje meteen op de link Ga direct naar de enquete klik:

image 

Maar wat schetst vervolgens mijn verbazing, na door een veel te groot aantal persoonlijke vragen te zijn bestookt? Deze vraag:

image

Het kan aan mijn steeds slechter wordende ogen liggen; maar ik heb de optie Uitzender niet gevonden. En dat van een partij die onderdeel is van USG People… En ook nog eens om mijn medewerking vraagt ter verbetering van uitzenders. Maar dan uitzenders niet opnemen in het rijtje aan kanalen. En wel eindeloos veel vragen stelt over detacheringsbureaus

Blijkbaar wil IKKI nu een detacheringsbureau worden?

Geef een antwoord

3 Comments