Monsterboard lanceert weblog Werken Vandaag

Monster Gisteren lanceerde Monsterboard haar geheel eigen weblog: Werken Vandaag. Ik wil Monsterboard van harte feliciteren met haar weblog en het daaraan gekoppelde doel kennisdeling en discussie over online-recruitment te stimuleren. Hoe meer zielen, des te meer vreugd.

Hopelijk leren we voortaan eerder over nieuwe ontwikkelingen van Monster(board); als ik tenminste de eerste blog posting (van Warrend Hammond) kan geloven:

Dit blog stelt ons in staat een aantal van de belangrijke inzichten waar wij toegang tot hebben te delen en ze te bespreken met een breder publiek. We hopen dat jij je zal mengen in deze gesprekken, reacties achter zal laten en dit platform zal gebruiken om de discussie met elkaar, en natuurlijk met ons, aan te gaan.

Mooi! Ik ga me meteen abonneren.

Geef een reactie

1 Comment