David Hahn spreekt op CSN conference 2011

David Hahn Voor wie nog twijfelde om naar de CSN conference 2011 te gaan, twijfel niet langer! Want David Hahn  (VP Productmanagement bij LinkedIn) komt spreken. Wie Hahn is? Let op:

David Hahn geeft leiding aan het team dat zo’n beetje alle producten van Linkedin Hiring Solutions en Marketing Solutions heeft ontwikkeld, de diensten die Linkedin aan bedrijven aan biedt. Hij werk al sinds 2005 bij LinkedIn en heeft meegewerkt aan alle bekende grote Linkedin functionaliteiten. Naast nieuwe functies uit LinkedIn Labs zal David aan de hand van enkele cases ook de mogelijkheden voor bedrijven toelichten van de custom group en de LinkedIn API.

Als je iets met (online) recruitment hebt en niet komt dan niet later zeuren dat je de boot heb gemist. Ik zit in ieder geval vooraan! Voor iedereen die heeft gemist dat ze zich met korting kunnen inschrijven op deze conferentie; hier nogmaals de noodzakelijke informatie:

Als je tijdens het inschrijven bij het veld Actiecode de code RM50 invult krijg je EUR 50 korting op de toegangsprijs van EUR 495 (Emerce leden EUR 395). Oftewel, ruim 10% korting; en welke (Nederlandse) recruiter is daar nou niet gevoelig voor?

Geef een reactie

2 Comments