Werk.nl pleegt onderhoud tijdens prime-time

Wanneer kan je beter geen onderhoud plegen aan een vacaturesite? Tijdens het weekend! En wat doet de onvolprezen vacaturesite van UWV WERKbedrijf? Die pleegt onderhoud tijdens het weekend:

Werk.nl | Onderhoudsscherm

h/t Arjan Elbers

Geef een antwoord

10 Comments
 • Simone
  says:

  Beetje oude topic inmiddels, maar ik moet dit toch ff van mijn hart…..:

  Ze spannen nu toch echt de kroon met die onderhoudswerkzaamheden op WERK.NL…..

  Ik heb 2-3 dagen terug een email ontvangen dat er een nieuw bericht in mijn werkmap staat en wat is nou het leukste daarvan??? Ik kan vanaf ontvangst van die email dus al niet inloggen vanwege die kl*te onderhoudswerkzaamheden :s

  Is toch gewoon te gek voor woorden?? Het zal maar een uitnodiging voor zo’n verplichte bijeenkomst of iets dergelijks zijn, die je voor behoud/ter voorkoming van sancties op je uitkering verplicht bij moet wonen, maar je kan er nu niet achter komen waar en wanneer die is….. Lekker zaakje ongeregeld weer….

  En om even verder te gaan op de “discussie” waarom niet doordeweeks?? Momenteel heb ik zelf een (aanvullende) WW-uitkering, daarnaast werk ik in de horeca (oproepbasis) en ben ik nog steeds bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijf, dus tja er zijn “werkloze” uitzonderingen die dus wel 7 dagen per week in touw zijn en die doordeweeks dus niet altijd tijd hebben om te kijken….

  Maar dit is gewoonweg schandalig, ze zijn 2-3 VOLLE DAGEN offline!!! Morgen eerst maar eens ff bellen wanneer ze dit nu eindelijk eens hebben opgelost, want zo kan ik me niet aan de verplichte sollicitaties houden en me ook niet verder orriënteren op een interessant re-integratietraject….. Grrrr…. 😛

  Nou vooralsnog een fijn weekend voor wie dit leest (buiten die gasten die met die onderhoudswerkzaamheden bezig zijn, voor hun geldt dat ze die handen wel eens een keertje uit die broekzakken mogen gaan halen en zorgen dat mensen eindelijk weer in hun werkmap etc kunnen kijken!!!!!)

  Gr. Simone 

 • Arjan Elbers
  says:

  @Herman, je hebt een vacaturesite. Dan vind je het denk ik toch ook niet normaal dat zo’n site er de hele dag uit ligt…

  Van ‘s morgens een uur of 10 tot ’s avonds laat op zwart. Dat vind ik echt niet normaal. Ik heb Monsterboard en NVB nooti kunnen betrappen op (meer dan 5 minuten) “zwart”

 • Herman
  says:

  idd uit ervaring met onze eigen vacaturesite kan ik zeggen dat in het weekend veel minder bezoekers zijn dan door de week. Bericht is er weer 1 in de categorie “hoe kunnen we werk.nl zwart maken”

  • Marc Drees
   says:

   Geen zorgen; Werk.nl doet dagelijks haar uiterste best om zichzelf zoveel mogelijk zwart te maken. Daar hoeft RecruitmentMatters geen aparte categorie voor in het leven te roepen. Het zou daarentegen een zegen voor werkzoekers en werkgevers zijn als Werk.nl zichzelf definitief op zwart zou zetten.

   • Dirk Goossens
    says:

    Briljante observatie, Marc. De zegen kan direct beginnen met nederldalen als Joop Linthorst stelling neemt en de vacatureinformatie die in WERK.nl verstopt zit vrijgeeft aan het publiek. Wat men dan met WERK.nl doet is niet langer relevant.

 • Dirk Goossens
  says:

  Mark heeft gelijk. Maar misschien vormt WERK.nl een uitzondering doordat werklozen doordeweeks minder tijd te verdoen hebben. In ieder geval zal JobFeed deze gegevens met ons kunnen delen, nu maar hopen dat ze het ook willen.