CSN conference (#CSN11): Gloria Perez Ramos

Gloria Perez Ramos Deloitte presenteert een case waarbij de LinkedIn API is ingezet om een reeds bestaand maar volledig verstoft alumni netwerk nieuw leven in te blazen. Gepresenteerd door Gloria Perez Ramos (senior consultant online marketing bij Deloitte)

Gezien het type voormalige medewerkers was het opgelegd pandoer om alumni toegang te geven tot de vernieuwde alumni site via een inlog middels LinkedIn. Waarmee meteen het profiel binnen het alumni netwerk wordt gevuld. Een alumnus hoeft alleen nog een paar meer specifiek voor Deloitte van toepassing zijnde gegevens in te vullen. Een lekker lage drempel voor de drukke professional die ook nog eens alumnus is.

De tijd was eigenlijk veel te kort voor Perez Ramos, daarom laat ik maar een tweetal slides uit haar presentatie zien waar ze zelf nauwelijks aan toekwam:

image

 

image

Geef een antwoord