CSN conference (#CSN11), the night before

klokVanavond was het diner voor de sprekers die morgen de CSN conference tot een succes moeten gaan maken. En hoewel ik om met Roos van Vugt te spreken: morgen niets doe, was ik toch uitgenodigd. Overigens doe ik morgen niet helemaal niets; ik versla het event al livebloggend. Waarbij ik net 6 presentaties met mijn gele marker heb aangestreept. Dat wordt morgenavond een sodabadje voor mijn opgezwollen vingers, zoveel is zeker!

Tijdens het diner heb ik overigens op het laatste moment mijn toegang tot de conferentie zekergesteld. Ik had namelijk mijn toegangscode aan een niet nader te noemen tweep doorgestuurd; in de verwachting dat deze toegangscode voor alle bloggers hetzelfde zou zijn. Niet dus. Gelukkig heb ik alsnog een toegangscode kunnen bemachtigen. Uit pure dankbaarheid heb ik Emerce beloofd dat RecruitmentMatters ook maar een sponsor van hun eHRM event te wordt. Waarover binnenkort meer…

Tijdens het diner heb ik uitgebreid gesproken met Heleen van Lier; het sociale mediahart van de papieren Volkskrant. Daarnaast heb ik kennisgemaakt met de twee keynote sprekers; Johan Bollen (de Vlaamse professor in de VS die via Twitter de bewegingen van de Dow Jones index zegt te kunnen voorspellen) en Richard Millington (de door social media adepten aanbeden community manager par execellence).

Aan elk van deze drie sprekers zal ik morgen een blog posting wijden. Maar daarnaast zijn ook David Hahn (VP Productmanagement bij LinkedIn), Christiaan Alberdingk Thijm (partner bij SOLV Advocaten) en Arjan Korstkens (Tempo Team) onderwerp van een blogje. Een drukke dag dus morgen. Voor de verandering maar eens vroeg naar bed dus…

Ben je er morgen niet bij (schande!) maar wil je wel alles op de voet volgen, de hasjtak is #CSN11

Geef een antwoord