CSN conference (#CSN11): een nabrandertje

De presentatie van David Hahn is niet beschikbaar gesteld door LinkedIn. Zo’n beetje de enige presentatie die daarmee niet te downloaden is van de Krem Slideshare site. Nogal merkwaardig omdat Hahn’s presentatie vooral een onderdeel van de grote IPO tour van LinkedIn leek te zijn en absoluut geen waardevolle inhoudelijke informatie bevatte. Eigenlijk was het vooral een doublure in het Engels van de presentatie van Eugenie van Wiechen

Hoewel ik tijdens Hahn’s presentatie uit verveling in slaap was gevallen heeft een wakkere zaalbewoner nog een foto gemaakt van de enige slide waar iets over Career explorer werd getoond. En die heb ik hieronder geplaatst. Gewoon, voor de volledigheid. Want er is werkelijk niets zinnigs te zien. Wat meteen de hele presentatie van Hahn opsomt…

David Hahn

Met dank aan Peter Horsten

Geef een antwoord

2 Comments