Wie wil RecruitmentMatters hosten?

Laat ik beginnen met mijn excuses aan te bieden aan iedereen die in de afgelopen dagen vruchteloos heeft geprobeerd RecruitmentMatters te bereiken. Mijn hosting provider heeft zichzelf onsterfelijk belachelijk gemaakt door zonder aankondiging een migratie uit te voeren en deze vervolgens volledig te verprutsen. Met deze (on)beschikbaarheid als gevolg:

Pingdom | (on)beschikbaarheid RecruitmentMatters 

 

En dat niet alleen, deze prutsers hebben ook kans gezien om 10 dagen aan postings te ‘verliezen’. Hemeltergende incompetentie. Het mag duidelijk zijn dat ik zo snel mogelijk naar een andere hosting partij wil overstappen.

Met onmiddelijke ingang staat RecruitmentMatters daarom open voor aanbiedingen van betrouwbare, communicatief vaardige en betaalbare hosting service providers. Want mijn huidige hosting provider (HostIcan) mag wat mij betreft een diep gat graven en daarin gaan liggen. Ik gooi het gat met plezier vol. Wat een knoeiers.

Geef een antwoord

15 Comments