Laat je vacature testen bij Campaign Group. Gratis!

Vacaturetestdagen 2011 Tja, de kwaliteit van de gemiddelde (online) vacaturetekst. Daar kunnen boeken over worden volgeschreven natuurlijk. Maar beter is het om de kwaliteit van die teksten gewoon zo hoog mogelijk te krijgen. En daarvoor moet je eerst even weten hoe hoog de huidige kwaliteit van die teksten is. Enter: Campaign Group.

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Campaign Group de Vacaturetestdagen. Waar werkgevers (tot 15 maart) een vacature kunnen laten beoordelen. Helemaal gratis! O, wacht even, slechts de eerste 500 aanmelders krijgen een gratis beoordeling. Ik hoor net dat de Zeeuwse werkgevers zich al massaal hebben aangemeld. Wat overigens kan via de site Vacaturerestdagen. Wees er snel bij. Als je tenminste een gratis testresultaat wil ontvangen.

En nou maar wel hopen dat de resultaten van dit jaar wat wervender door Campaign Group worden gepubliceerd in vergelijking met vorig jaar. Want dat was echt dood- en doodsaai!

Geef een antwoord

2 Comments
  • Juanita
    says:

    @Mark
    Het linkje in je bericht klopt, alleen staat er Vacaturerestdagen in plaats van Vacaturetestdagen…. Oh ja, het is trouwens zo dat alle eerste 500 deelnemers gegarandeerd op 23 maart het beoordelingsrapport kosteloos ontvangen. Dat wil dus niet zeggen dat deelnemer 501 en hoger geen kosteloos beoordelingsrapport ontvangen, alleen moet daarvoor nog een datum bepaald worden 😉

    En de eerste Zeeuwse aanmeldingen zijn  inderdaad al binnen hahah!