Adecco verklaart jachtseizoen voor geopend

Logotype Adecco In navolging van Randstad en Manpower blijft ook Adecco groeien. De wereldmarktleider in uitzenden zag de omzet in het vierde kwartaal van 2010 met 17% groeien tot EUR 4.993 miljoen. De jaaromzet over 2010 kwam daarmee uit op EUR 18.656 miljoen. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

De organische en voor valutaverschillen gecorrigeerde groei kwam in het vierde kwartaal uit op 17%, gelijk aan die van concurrent Randstad en lager dan die van het Amerikaanse Manpower, dat in dezelfde periode met 22%(mede geholpen door een acquisitie) groeide.

Lees verder…

Niettemin is Adecco-topman Patrick de Maeseneire in zijn nopjes. Hij verklaarde vanochtend en passant het nieuwe jachtseizoen in de arbeidsmarkt vol voor geopend:

‘2010 was a good year for Adecco. Most markets returned to strong double-digit revenue growth during the year. […]oming out of the downturn, our customers clearly value flexibility more than in the past and see it as a strategic component of their labour force. We therefore strongly believe that penetration rates of flexible labour will surpass the previous peaks of 2007 and 2008. We will continue to take advantage of the good business conditions, while managing our cost base diligently.’

Morgen volgt USG People met de jaarcijfers over 2010.

Geef een antwoord

3 Comments