RecruitmentMatters is kreupel

RM_emoticon_dood Sinds de crash van de hosting provider van RecruitmentMatters, ruim twee weken geleden, zijn er meerdere mankementen aan de site geconstateerd. Zo bleek de mobiele versie van RecruitmentMatters ineens niet meer te werken en ook het aantal views wordt om onverklaarbare redenen niet geteld.

De mobiele versie is ondertussen wel gerepareerd, maar de views lijken een hardnekkiger probleem. Er wordt op dit moment getest met het aan- en uitzetten van plugins in de testomgeving om erachter te komen wat de oorzaak vormt. De views komen uiteindelijk ongetwijfeld terug. De vraag is slechts wanneer…

En daarmee meteen een vraag/verzoek: kom je onverwachte zaken tegen op RecruitmentMatters; laat het me even weten. Want ik kan me zo voorstellen dat er meer mankementen zijn ontstaan. Met dank aan HostIcan…

Geef een antwoord

1 Comment