eHRM is ineens nog interessanter geworden!

image Jawel, het is bijna niet mogelijk maar toch echt waar. Met de meest recente aanvullingen op het eHRM programma is 17 maart nog interessanter geworden! Pardon, je weet niet wat eHRM is? Dan ben je per ongeluk op het verkeerde weblog geland. Want toute recruitment treft elkaar aanstaande donderdag op het eHRM event van Emerce. Toch? Nee? Check dan nog even onderaan dit artikel voor een extra reden om wel te komen…

Maar terug naar die recente aanvullingen op het programma. Waardoor ik Marianne Herbert als een baksteen laat vallen. Want Warren Hammond spreekt direct na de lunch! Jawel, de Vice President en General Manager Benelux bij Monsterboard gaat een verhaal vertellen met als titel: Evolution of a job board. Dat mag je natuurlijk niet missen.

Warren HammondGaan we een overzicht krijgen van de geboorte en de groei van Monster? Nee, als ik het goed begrijp gaat het om recente ontwikkelingen:

Jobseekers behaviour and the market are changing rapidly. How is Monsterboard reacting on the market and consumer behaviour and how are they evolving? As visitor of eHRM you get insight in employer market and consumer behaviour.

Het gedrag van werkzoekers is helemaal niet aan het veranderen. Maar met de komst van alternatieven hebben werkzoekers natuurlijk wel meer keuze dan alleen een vacaturesite om te zoeken naar banen of om een CV achter te laten. En als je een vacaturesite bent, is dat met enige beroepsdeformatie misschien wel te vertalen naar veranderingen in het gedrag van werkzoekers. Ze komen minder vaak bij je langs…

Een uitgelezen mogelijkheid dus om Hammond te vragen naar de resultaten van de iPhone en iPad app’s, de impact van LinkedIn en andere social media op Monster(board) en natuurlijk: wanneer, o wanneer, wordt 6Sense in Nederland gelanceerd? En als ik het toch over 6Sense heb, wat is nou de werkelijke bijdrage van deze tool in de omzet? Tenslotte zijn de investeringen gigantisch geweest (> $ 100 miljoen). Dat moet je toch een keer terug verdienen. En hoe kijkt Monster(board) aan tegen de lancering van de nieuwe VNU Media vacaturesites. En wat is de omvang van gebruik van de Career tools in de VS? En wanneer stopt Monsterboard met het verspreiden van disinformatie via die gekke MEI? En hoe gaat het eigenlijk met Assisted Search (die merkwaardige dienst waarbij Monsterboard met haar eigen klanten van de CV database concurreert). En…

Afijn, teveel vragen en te weinig tijd. Ik wil in ieder geval achter de lanceringsdatum van 6Sense in Nederland zien te komen. Eens kijken of ik Hammond een uitspraak kan ontlokken. Weet je wat? Ik ga iets nieuws proberen: gewoon heel vriendelijk vragen!

Let op: voordeel voor late beslissers en gierige recruiters
Voor late beslissers en gierige recruiters (of is dat een pleonasme?) is er dus een extra reden om naar eHRM te komen. Alsof dat overigens nodig was… En voor diezelfde late beslissers en gierige recruiters is er nog altijd dat voordeel van EUR 50. Om de gelukkige eigenaar van deze korting te worden dien je jezelf hier te registreren en vervolgens in het veld Actiekode de code QZYC6569 in te vullen.

Geef een antwoord

2 Comments