Krijgt CompanyRating een tweede kans?

CompanyRating De site van CompanyRating ligt plat. De reden? Een stukje op GeenStijl onder de weinig aan de verbeelding overlatende titel: DIT zijn de allerkutste bedrijven van NL. Waarmee de schrijver van het stukje (ene Mutsaerts) aangeeft bijzonder weinig van Web 2.0 of CompanyRating te hebben begrepen. En verder volstrekt onbekend blijkt te zijn met de uitgerekte doodsstrijd van CompanyRating; bij gebrek aan… ratings:

Dit initiatiefje gaat nog eens heel groot / snel verboden worden, want de carrièretijgers van Intermediair, Inoverheid, Nationale Vacaturebank en soortgelijke HBO soosjes hebben dit keer wel ècht iets intuïtiefs uit de grond gestampt.

Nu staat GeenStijl niet bekend om enige werkelijke substantie, maar dit is toch echt bijzonder dom… Tegelijkertijd zou het zomaar kunnen dat CompanyRating door dit onbedoelde(?) prutswerk van Mutsaerts plotseling een tweede kans krijgt. Hoewel het waarschijnlijker is dat het slechts tot een korte piek aan negatieve ratings/reviews zal leiden. Waarna CompanyRating ongetwijfeld weer wegzakt richting haar onafwendbare lot: de vergetelheid…

Geef een antwoord

18 Comments