Crowdbooster = penis enlargment, nabrander

En vandaag viel de eerste van een mogelijk oneindige reeks aan wekelijkse updates van Crowdbooster op mijn electronische deurmat. Met de mededeling dat mijn lid iets is gegroeid. Gelukkig was er er een opt-out in de e-mail, waarvoor ik dan wel weer moet inloggen… Maar daarmee voorkom ik in ieder geval dat ik meer van dit soort zinloze e-mails ga ontvangen:

Crowdbooster e-mail

Geef een antwoord

1 Comment
  • Mathijs Duisdecker
    says:

    In de eerste instantie hoopte ik dat er wellicht meer mogelijkheden waren in de betaalde versie, maar toen had ik het ” proef rapport” gedownload. Helaas… het bleek niets anders dan een samenvatting van alle informatie die je al kunt zien. 

    Het enige mooie aan Crowdbooster vind ik op dit moment de mogelijkheid om je tweet in te plannen. Zelf heb ik ook een vergelijkbaar mailtje gehad en snapte eerlijk gezegd ook de toegevoegde waarde niet? 
    Zijn er eigenlijk nog alternatieven voor Crowdbooster?