Fuck HostiCan, hallo Nines

Logo en logotype Nines Jawel, na een tweede blunder is Hostican nu bijna verleden tijd. De hosting provider die in februari het al presteerde om RecruitmentMatters een aantal dagen down te laten blijven en 10 dagen aan content had vernietigd heeft gisteren een tweede blunder begaan. Overgaan op een nieuwe IP-range alleen even vergeten om dat te melden. Met als gevolg dat RecruitmentMatters wederom landurig down ging. En voor mij de maat vol was.

Dankzij enig nachtelijk getwitter en aansluitend snelle opvolging vanochtend draait RecruitmentMatters nu bij Nines. Waarbij ik Paul van Oosterhout (eFocus) en Matthey van Ramele (Nines) beide hartelijk wil danken voor de 24 * 7 mentaliteit die nodig is om dit soort zaken snel te regelen. Super!

Geef een antwoord

2 Comments