Wat krijgt mijn 1.000-ste Twitter volger?

RM_emoticon_verliefd Jawel, hoewel ik vrijwel niemand volg, nadert mijn aantal volgers op Twitter de magische grens van 1.000. En in de social wereld waar Twitter deel van uitmaakt, schijnt het usance te zijn om je 1.000-ste volger iets aan te bieden. God mag weten waarom, maar mogelijk dat de suggestie van spiegeltjes en kraaltjes ertoe leidt dat je sneller door die magische grens breekt.

Aangezien ik (in volstrekte tegenstelling tot mijn reputatie) een zeer sociaal mens ben, lijkt het me dan ook een goed gebaar om mijn 1.000-ste volger op een present te trakteren. Het gaat me daarbij veel te ver om deze volger thuis uit te nodigen. My home is my castle, en de slotgracht ligt er met een reden. Het uitloven van wijn of ander voedsel is veel te onpersoonlijk en te gemakkelijk. Nee, het moet iets zijn dat dichtbij de reden zit waarom mensen (en de nodige robots) mij willen volgen. Wat ik overigens nog altijd bizar vind, maar dit terzijde.

Daarom doe ik een aanbieding die niet alleen zeer persoonlijk is maar ook nog eens getuigt van een enorme zelfopoffering van mijn kant: de site van mijn 1.000-ste volger (die mij uitsluitend via onderstaande link is gaan volgen) zal nooit op RecruitmentMatters worden gereviewd. Jawel… een buitenkansje, dames en heren! En om een bloedbad voor de poorten van RecruitmentMatters te voorkomen zullen ook de sites van nieuwe volgers die mij op dezelfde dag volgen als die 1.000-ste volger hetzelfde lot beschoren zijn. Ook deze sites worden dus nimmer gereviewed op RecruitmentMatters. En heeft er niet ooit iemand gezegd dat er wisdom in the crowds zit? Dus waar wacht je nog op?

Ik ben hier op Twitter te vinden: @marcdrees

Geef een antwoord

9 Comments