Een stille week

klok Deze week wordt een zeer stille week. En daarbij doel ik op het aantal blogpostings van mijn hand. Want na maanden voorbereiding is dit de week waarin het allemaal moet gebeuren. Het hoofdkantoor van RecruitmentMatters gaat van Leiden naar Voorschoten verhuizen. Hemelsbreed een verhuizing van niet meer dan 5 kilometer, maar dat maakt de hoeveelheid troep die moet worden verplaatst er niet minder om.

Tenslotte is het hoofdkantoor van RecruitmentMatters niet veel meer dan een laptop. Maar wij (mijn vrouw en ik) gaan natuurlijk ook verhuizen. En dat heeft heel wat meer voeten in de aarde waardoor het schrijven van blogpostings even naar het tweede plan verhuist (pun intended). Deze week is het dus stil, maar volgende week gaan we er weer vol tegenaan. Vanaf een nieuwe, fraaiere locatie. Ik kan bijna niet wachten!

Geef een antwoord

3 Comments