Werk.nl heeft een verstelde jas. Met scheuren…

Werk.nl mocht blijkbaar nog wat gemeenschapsgeld in het water gooien. De site heeft namelijk een make-over gekregen. En wat zie ik prominent op de homepage staan: Werk.nl werkt nog niet goed… Wat natuurlijk al jaren het geval is. Wat een knoeiers zijn het daar toch bij UWV WERKbedrijf:

Werk.nl | Homepage

Geef een antwoord

7 Comments
 • kutambtenaren
  says:

  Wat een smerig kk zooitje is het toch ook he? Ik kan nu vanaf thuis helemaal niet meer inloggen, fok die smerige belasting gieren, hyenas, dat zijn het! Je kan beter je eigen inkomen verschaffen op de zwarte manier, ik wil niks met dat volk te maken hebben, bah!

 • Matthijs
  says:

  Ik ben werkzoekende en toen ik tijdje geleden WW aanvroeg kreeg ik ook enkele ex-werkgevens te zien met data e.d wat ik allang weer vergeten was. Erg handig om te gebruiken voor mijn CV dus.

  Nu doet de site het weer niet. Zo wordt het lekker handig om werk te zoeken. Pfff

 • Martijn Otker
  says:

  werk.nl… kent iemand een commercieel bedrijf van vergelijkbare omvang met een dergelijke slecht werkende site? Nee? inderdaad dat kan alleen bij de overheid waar men andermans geld mag verkwisten… erg triest dat dit al jaar, na jaar, na jaar voortsleep…

  Ook leuk probeer eens in te loggen met je digid “Het beveiligingscertificaat van de site is niet betrouwbaar.” ook lekker…

 • Derk
  says:

  Op AT5 (regionale tv-zender) heb je altijd een korte intermezzo, waarbij er ‘foutjes’ in de stad worden laten zien, met als bijschrift hoeveel dagen het ‘foutje’ al gaande is.

  Wilde zojuist even op werk.nl kijken:
  Werkzaamheden op WERK.NL
  Wij verrichten onderhoudswerkzaamheden op werk.nl. Daarom is de site momenteel niet bereikbaar. Wij hopen de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.

 • Mark
  says:

  De website werkt nog niet goed is echt een understatement. Maak maar eens gebruik van de zoekopties. Er verschijnen vacatures in Groningen als je een postcode in Zeeland opgeeft. Zoekt alleen op minimum aantal uren. Het heeft dus geen zin om het maximum aantal uren in te geven. Geef maar eens in dat je op 1 kilometer van bijv. 2014 GE wil werken voor 10 uur en sta verstelt over het resultaat. Honderden vacatures die niet aan de zoekeisen voldoen.

 • Mattijs
  says:

  Wees blij dat je sowieso toegang had tot de site. Eergisteren tm gistermorgen was de website niet bereikbaar en nu weer niet wegens onderhoudswerkzaamheden. Ongelooflijk…