Ik zie een complot… op Werk.nl

Logotype Werk.nl Werk.nl is recentelijk vernieuwd, je kunt het niet gemist hebben want ze hebben er een dag of vijf aan geknutseld en uitgelegen; maar goed de site doet het weer… wat spannend, wat spannend….

Nu heeft ons bedrijf standaard diverse vacatures doorgeplaatst op Werk.nl, dus vol goede moed besluit ik in te loggen en te bekijken of ik een passend CV gevonden krijg bij een van onze vacatures en wel de vacature van intercedent. Voorheen heb ik wel eens vreemde matches gezien op Werk.nl, wellicht werkt het ding nu beter…

Tja, waar heeft het team van Werk.nl anders vijf dagen voor nodig? Jawel, ik ben ingelogd en zit in het goede account, ik klik op match (voor de vacature intercedent) en zie een prachtig scala matchende CV’s van:

  • Hoger Systeembeheerder
  • Mederwerker Verzekeringsbranche
  • Trappensteller
  • Voetreflexzonetherapeut (ik wist niet dat het een beroep was)
  • Medisch Electronicus (ook hiervan wist ik niet dat het een beroep was)
  • Voorbewerker / spuiter

En dat ziet er zo uit:

  Werk.nl

Dit is geen grap! What to do…what to do?? Wie van deze zes top CV’s zal ik toch eens benaderen als ik een intercedent zoek…

Je zou bijna zeggen dat VNU en Monster grote stapels flappen op tafel leggen bij Werk.nl om Werk.nl maar niet te laten functioneren….ik zie een complot, tja want wie blijft er nou nu de zoveelste dramatische update gebruik maken van de gratis vacaturesite en database Werk.nl?

Beetje jammer Werk.nl, maar ja we hebben wel weer gelachen met je Voetreflexzonetherapeut (mooi scrabbelwoord)!

Dit gastblog is geschreven door Arjan Elbers, oprichter en eigenaar van Hunterz.nl

Geef een antwoord

2 Comments