De RecruitmentMatters iPhone app werkt weer!

iPhone app RecruitmentMatters Nog even een berichtje voor alle gefrustreerde iPhone RecruitmentMatters app gebruikers. Duizendmaal excuses voor de lange downtime van de app, maar de overgang van hosting provider had op magische wijze de custom WordPress plugin verneukt. Had niets met hosting providers te maken, maar wel met een technisch probleem wat in een akelig klein hoekje de boel verneukte.

Maar het probleem is gevonden en de oplossing is gerealiseerd (met dank aan Onstuimig) waardoor de app weer alle nieuwe postings op RecruitmentMatters laat zien. Dus draal niet langer en download die app! En nee, er komt geen Android variant. Dus daar hoef je ook niet om te zeuren… Er is al een standaard mobile versie van RecruitmentMatters, dus daar moet je het mee doen. En anders gewoon een iPhone kopen.

Wat er wel aan zit te komen is de iPad app! Jawel, ook daar wordt keihard aan gewerkt en als de voortekenen niet bedriegen zou er wel eens voor eind mei een mogelijkheid bestaan dat er eventueel (wind mee, heuvel af) een iPad app in de appstore ligt te blinken. Maar hou me er niet aan…

Geef een antwoord

3 Comments