RecruitmentMatrix april 2011

Daar is dan de tweede RecruitmentMatrix, deze van de maand april:

image

 1. Peerz.nl
 2. TRU Amsterdam
 3. JobTrack en Hans Kazan
 4. Intermediair: ‘gratis’?
 5. Stoelendans YER en Michael Page

 

De RecruitmentMatrix wordt maandelijks vastgesteld door de enige echte RecruitmentMatrix commissie:

 1. Laura Baselaar (@LAURArecruit), interim recruitment en AMC manager, momenteel werkzaam bij VUMC
 2. Roos van Vugt (@roosvanvugt), Manager Social Media bij Deloitte
 3. Martijn Smit (@MartijnRecruit), Partner at Yoep Executive Search, part-time stand-up comedian
 4. Gabry van Beek (@gabryvanbeek) Manager Recruitment Rabobank a.i., ex-Monsterboard.nl

Geef een antwoord

5 Comments
 • Bart Verlegh
  says:

  Peerz hoort m.i. ook niet thuis in deze recruitmentmatrix, aangezien het artikel van januari 2011 dateert. Of begrijp ik het principe van de recruitmentmatrix niet goed? Wellicht is enige uitleg op zijn plaats?

 • Baudi Heidanus
  says:

  Ik heb een vraagje nav de Matrix. Ik heb even op de link gekeken van Peerz en tref deze conclusie aan:

  “Als ik op dit moment een conclusie zou moeten trekken dan is het oordeel simpel: bagger. Een volstrekt warrige en onduidelijke site die de bezoeker veel teveel aan haar lot overlaat en waarbij het onduidelijk is wat je nou eigenlijk op enig moment kan doen op basis van al die inspanningen”

  Hoe kan het dan dat in de matrix van vandaag Peerz opeens Briljant en Super Interessant is? Wat zijn de veranderingen geweest waardoor de site nu opeens een “zeer handige en slimme competences ranking site” is geworden.

  Is het tijd voor een nieuwe review?

  Groet!

  Baudi

  • Marc Drees
   says:

   Dat is nou dualiteit. De RecruitmentMatrix commissie stelt vast welke items waar op de RecruitmentMatrix terecht komen; de links verwijzen naar artikelen op RecruitmentMatters.Waarbij de mening van de auteurs op RecruitmentMatters kunnen afwijken van de leden van de RecruitmentMatrix commissie. Dus…
    
   Still confused?

   • Bart Verlegh
    says:

    Het is op zijn minst gepast als de leden van de commissie iets van een onderbouwing geven waarom artikelen op een bepaalde plaats zijn gezet. Zodoende kunnen lezers daarop reageren. Nu is het maar raden welke argumenten commissieleden hebben gebruikt om artikelen te ranken.