Monsterboard gaat tijdelijk offline CV adviezen geven

Eind 2009 trok Monsterboard nog met haar Keep Holland Working tour door Nederland. Een uitstekend offline initatief van een online onderneming. En het lijkt erop dat Monsterboard in de herhaling gaat, getuige de titel van het gisteren verschenen persbericht: Monsterboard opent Carrièrewinkel

In de titel mist het woordje tijdelijk, want de Carrièrewinkel is slechts 6 dagen open, van 16 – 21 mei. Maar het initiatief is wederom uitstekend; werkzoekenden kunnen hier namelijk terecht voor gratis CV advies door CV-coaches van Lifebrander, de MonsterCoach en Monsterboard-experts . Waarbij onder meer antwoord kan worden gegeven op onderstaande vragen:

image 

Als er iemand deze blog posting leest; van plan is naar de Monsterboard Carrièrewinkel (Haarlemmerdijk 41, Amsterdam) te gaan en daar iets over zou willen schrijven; een gastblog over dit onderwerp is van harte welkom op RecruitmentMatters.

Geef een antwoord

5 Comments
 • Jan Willem
  says:

  Puur een PR-initiatief alleen ter meerdere glorie van MB, net als die keep holland working tour, die schaamteloos op het sentiment rond de crisis inspeelde… Want hoeveel mensen kun je effectief helpen in die paar dagen?

  • Marc Drees
   says:

   Het is ongetwijfeld ook een PR-initiatief, maar daarmee is het initiatief nog niet slecht. Het aantal mensen dat in die 6 dagen kan worden geholpen is eveneens beperkt, maar de mensen die worden geholpen zullen daar ongetwijdeld blij mee zijn en hopelijk ook baat bij hebben. En dat is sowieso meer dan je van de meeste PR initiatieven kan zeggen (remember Intermediair…?)

 • Mischa
  says:

  Hoezo herhaling?
  On tour en alleen Amsterdam op de agenda?

  Voor mij – en waarschijnlijk vele anderen – te ver van mijn bed. Verder een goed initiatief hoor.

  • Marc Drees
   says:

   De herhaling zit in het feit dat Monsterboard ook offline diensten gaat aanbieden, niet in het feit dat ze door Nederland gaan trekken. Wat overigens ook in deze context helemaal geen slecht idee zou zijn. Of schrijven alleen Amsterdammers slechte CV’s?