LinkedIn en Succesvol Werven 2011

Logotype en payoff Succesvol Werven Vandaag is natuurlijk de dag die we later zullen beschouwen als een abberatie in de waardering van social media bedrijven: de IPO van LinkedIn. Ondertussen is de verwachte waardering van het bedrijf opgelopen in de richting van de $ 4,5 miljard. Een volstrekt buitenproportioneel bedrag die uiteindelijk veel retail beleggers een hoop verlies gaat opleveren.

Maar vandaag is ook de dag van Succesvol Werven! Ik zal het evenement live verslaan, als Intelligence Group tenminste dit keer wel (wireless) Internet toegang heeft geregeld. Het evenement gaat om 12:30 van start, met in het eerste uur een drietal productpresentaties en vanaf 14:00 het hoofdprogramma. Met o.m. Quintin Schevernels (COO VNU Media) die, als de voortekenen niet bedriegen, de lancering van de nieuwe Intermediair site gaat annonceren.

Ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

1 Comment