Wanneer, oh wanneer gaat Intermediair nu live?

Logotype Intermediair Het was begin november 2010 en ik zat tegenover Quintin Schevernels (COO VNU Media) die mij bezwoer dat Intermediair in het eerste kwartaal van 2011 live zou gaan. Wat in mijn optiek betekende dat uiterlijk 27 maart (de laatste zondag van het eerste kwartaal) een totaal vernieuwde Intermediair op basis van het kostbare San Diego platform zichtbaar zou worden.

Helaas ging de maand maart voorbij zonder een nieuwe versie van Intermediair. Ondertussen is ook de maand april alweer in de geschiedenisboeken verdwenen en staat de maand mei op het punt te eindigen. Komend weekend is de laatste kans voor VNU Media om Intermediair nog in mei de lucht in te krijgen. En anders schuift de lancering door naar de laatste maand van het 2e kwartaal. Slippage, slippage…

Ter herinnering, Monsterboard gaf aan dat 6Sense in Nederland in het 3e kwartaal in betaversie live zou gaan. Ik mag er toch vanuit gaan dat er VNU Media alles aan gelegen is om eerder dan Monsterboard met een nieuwe site te komen?

Geef een reactie