Ik ben geen Jobtracker!

Een bijzonder irritante mailing van JobTrack, waarin zijn mijn medewerking vraagt aan dat merkwaardige Nationale Werkonderzoek 2011. Het irritante aan de mailing zit hem in de wijze waarop ik wordt aangesproken: ik ben volgens de vacaturesite een Jobtracker… Hoe komt Wegener hierbij? Als ik mij inschrijf op zoek naar een baan denkt Wegener soms dat ik mij bij een of ander gezellig clubje wil aanmelden?

Doe toch normaal!

JobTrack e-mail

Geef een antwoord

10 Comments
 • Toevallige passant
  says:

  @Herman

  Herman, kan je niet wat dieper ingaan op waarom dit een lose opmerking is ?
  Je geeft kritiek maar niet geeft jouw kijk er niet op. Dan is kritiek geven makkelijk!

  Geef dan aan waarom. Als je iets wilt bereiken met je reactie leg het dan uit. Dan kan de topic nog informatief worden ipv elkaar op deze manier te bekritiseren

  • Marc Drees
   says:

   Als dit de kwaliteit is van commercieel denken en branding dan heeft JobTrack blijkbaar het boek Branding voor debielen geschreven. Wie wil er nou in hemelsnaam als Jobtracker worden aangesproken? Nog even los van het feit dat de e-mail al bol staat van commercie en branding.
    
   Ik ga er vanuit dat de gemiddelde medewerker van JobTrack geen behoefte heeft om zich als Jobtracker te identificeren, laat staan werkzoekers die tijdelijk gebruik maken van een vacaturesite.
    
   Als dit het niveau van commercie en branding van JobTrack is dan gaat de voorspelling van de dood van deze vacaturesite nog sneller uitkomen dan ik dacht.