Achmea wil geen sollicitanten meer!

Achmea heeft haar nieuwe Werken bij site live gezet. Zonder snelzoekfunctie op de homepage… Nogal dom, maar er is een veel groter probleem met deze site. Of Achmea wil gewoon geen sollicitanten meer via haar online kanaal. Want als je probeert via het zoekresultaat een vacature te zien krijg je me toch een bak ellende over je heen!

Het eerste wat ik namelijk zie is deze angstaanjagende boodschap:

This connection is untrusted

Nadat ik voldoende moed bijeen had geraapt om door te klikken, zij het met bevende vingers, krijg ik vervolgens dit te zien:

image

Help!

De reden? Geblunder door Achmea in het testen van haar nieuwe site. Want een simpele walkthrough had deze fout per direct aan het licht gebracht: de URL bevat de tekst “review-“. Haal je die weg dan zie je vervolgens de betreffende vacature. Maar hoeveel werkzoekers gaan dat doen?

Achmea bezuinigt blijkbaar op het testen van haar eigen applicatie. Een bijzonder verkeerde vorm van bezuinigen…

Geef een antwoord

2 Comments