Na vandaag wordt Werk.nl beter (?) voor werkgevers

Dat is althans de insteek van UWV WERKbedrijf die vandaag een meeting organiseert voor (maximaal) 20 werkgevers om mee te denken in de optimalisering van Werk.nl. Zou er een werkgever bij zijn die durft te zeggen: doek die baggerzooi gewoon op! Vast niet. Waardoor die ‘optimalisering’ mogelijk een iets minder rammelende site oplevert voor werkgevers. Helaas zijn werkzoekers de primaire gebruikers van de site, en die zijn hier niet mee geholpen..

Volgens UWV WERKbedrijf zal het de komende jaren transformeren naar een e-dienstverlener. Hilarisch. Dit is natuurlijk als gevolg van de bezuinigingen (onder meer met dank aan ING voor het incasseren van miljarden van de regering) waardoor er geen mensen van vlees en bloed meer zitten voor niet-werkende werkzoekers die zich willen inschrijven. Werk.nl is het enige contactpunt. Arme, arme werkzoekers. Gelukkig is er wel een borrel voor (maximaal) 20 werkgevers. Kunnen ze misschien de vieze smaak van Werk.nl mee wegspoelen…

Hier de uitnodiging van UWV WERKbedrijf die (onder meer) in de LinkedIn groep Flexmarkt werd geplaatst:

Uitnodiging UWV WERKbedrijf

Met dank aan Mischa de Keijzer voor de tip

Geef een antwoord

8 Comments
 • Mischa de Keijzer
  says:

  toet toet bong bong …

  @herman Marc kan dan kritisch zijn, maar ik geef hem gelijk.

  Niet voor niets dat ik de tip heb doorgespeeld. Het zoveelste leuke (jeukwoord) initiatief van het uwv … en van wie zijn centen? De mening van 20 willekeurige ondernemers is niet relevant. Na de zoveelste poging moet het uwv toch weten wat er borrelt aan ongenoegen bij ondernemers. Het gaat er om, dat men nu eindelijk eens professionals inschakelt met verstand van online marketing en met name arbeidsmarktcommunicatie.

  Kijk, dan doe je tenminste nog eens een echte poging.

 • Herman
  says:

  Lees mijn post dan niet als je er last van hebt… niemand dwingt je om mijn post te lezen, neem ik aan. ik geef mijn mening op zijn site.
   
   

 • Daniel
  says:

  @ Hendrik

  Lees het dan niet als je er last van hebt… niemand dwingt je om RM te volgen, neem ik aan. Marc geeft zijn mening op zijn site. Dat jij die dan vervolgens leest en daar wat van vindt: is dat lastig vallen?

 • Herman
  says:

  Inderdaad, weer zo’n persoonlijk probleem dat hier via een post wordt ge-etaleerd. En de kwaliteit wordt minder en minder..

 • Hendrik
  says:

  Wat is Marc Drees wederom een ontzettende zuurpruim. Om op een goed initiatief zo los te gaan. Sterkte met je trauma, maar val ons er niet mee lastig aub!