Recruiter.fm: een radiozender voor recruiters?

Recruiter.fm Waarschuwing op voorhand: dit is toch wel een redelijk schaamteloze plug.

Vandaag was ik op bezoek bij alweer een nieuw initiatief: recruiter.fm. De reden voor mijn bezoek was simpel, ik heb in (alweer) een moment van onnadenkendheid toegezegd om voor dit initiatief wekelijks een column vol te lullen. De column is, geheel ten onrechte, voorzien van de naam Zuurgraad.

En vandaag was de eerste opnamedag. In een of ander houten krot in Hoofddorp, waar de opname’studio’ grote gelijkenis vertoonde met een Zweedse sauna. De temperatuur was in mijn beleving ruim boven de 40 graden Celsius. Erg prettig. Maar ik heb het overleefd en vanaf aanstaande vrijdag (?) gaat recruiter.fm de lucht in. Gedurende een uur wordt iedere week gesproken over het recruitment vak. Door gastheren Martijn Smit en Dennis Huijzers. Inderdaad, dat was ook mijn eerste gedachte. Maar volgens mij gaan beide heren de recruitment wereld nog positief verrassen.

Einde redelijke schaamteloze plug

Geef een antwoord

2 Comments
  • Martijn Smit
    says:

    Zoals gewoonlijk is jouw verhaal doorspekt met onjuistheden. We laten de lieve luisteraars nog even wachtten, tot na de zomer. In augustus gaan we van start. Geloof me dat gaat echt niet zo maar voorbij. Wat wel klopt is dat wij elke week een uitzending hebben op vrijdag.

    Einde reactie